Πληροφορίες Αποστολής

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Αποστέλλουμε την παραγγελία σας με κούριερ, χρέωση 5 €. Χρέωση με αντικαταβολή  7€ σε όλη την Ελλάδα, σε διάστημα 3-5 ημερών (εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και απεργιών). Παράδοση Σάββατο μπορεί να γίνει με επιπλέον χρέωση 2€.  Παραλαβές προϊόντων είναι εφικτές δωρεάν και από το φυσικό μας κατάστημα στην διεύθυνση 28 Οκτωβρίου 16, 27131 Πύργος Ηλείας.

  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ 80€
  Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Σε άλλες χώρες αποστέλλουμε ταχυδρομικώς με χρέωση κατόπιν συνεννόησης. Αποστολή με κούριερ επιλογής σας είναι εφικτή, αλλά δεν επιβαρύνει την εταιρεία. Για ερωτήσεις και διευκρινήσεις καλείτε: εξυπηρέτηση πελατών +30 26210 23323  καθημερινά 9:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00 (Τρίτη, Πέμπτη,Παρασκευή)   Σάββατο 9:00 έως 14:00 εκτός αργιών ή με email:info@laceboutique.gr

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  1.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική κάρτα (Debit card), με προπληρωμένη κάρτα (Prepaid card) ή με πιστωτική κάρτα : Visa, MasterCard.

  2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κούριερ κατά την παράδοση, είτε με μετρητά, εφόσον το ποσό δεν υπερβαίνει τα 500€, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος .

  3.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ WEB BANKING
  Επιλέγοντας πληρωμή μέσω web banking.

  4.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

  Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal,  κατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της PayPal, όπου συνδέεστε στο λογαριασμό σας και ολοκληρώνεται η συναλλαγή σας.

  ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη που παραλάβατε εντός 14 ημερών από την παράδοση  τους.

  Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε στη συσκευασία.  Η Φόρμα συμπληρωμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πρέπει να συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Αποστέλλετε με το κούριερ, με το οποίο σας στείλαμε την παραγγελία σας και κάνετε την αλλαγή χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περαιτέρω πληροφορίες.
  Εάν τυχόν θελήσετε να αντικαταστήσετε είδος για δεύτερη φορά, επιβαρύνεστε με 5€ για την επιστροφή και με επιπλέον 5€ για την νέα αποστολή.

  Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση 3€) ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί να μείνει στην καρτέλα σας και τη χρησιμοποιείτε σε μελλοντική σας αγορά.

  ΠΡΟΣΟΧΗ:
  Τα είδη που επιστρέφετε πρέπει να είναι  αχρησιμοποίητα με τα καρτελάκια τους και τη συσκευασία τους άθικτη. Αν τα είδη φέρουν εσωτερικό τύπωμα δεν πρέπει να είναι φθαρμένο ή αλλοιωμένο.
  Όλα μας τα είδη περνούν από ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση πριν την αποστολή τους. Στη σπάνια περίπτωση ελαττωματικού είδους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας μας.

  Για κάθε διευκρίνιση και υποστήριξη καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών :2621023323 ή στειλτε μας email  στο info@laceboutique.gr